VIAVI Dagarna 2021

2021-04-07

Anmäl er till Amtele Communication och VIAVIs årliga event VIAVI dagarna - denna gång via nätet. Det blir tre stycken timslånga presentationer varje dag, alla fyllda med intressanta ämnen för er som jobbar med kommunikation.

Missa inte nätverksträffen varje fredag, det finns både möjlighet för lite informella möten och en tävling med fina priser!

Oavsett om du jobbar med fiber, Ethernet, Kabel-TV, 5G eller trådlöst, har "VIAVI Virtual Days" en presentation för dig. Hör hur VIAVIs lösningar kan hjälpa dig under alla faser från utveckling via installation till underhåll av moderna nät.

VIAVI Virtual Days 2021 kommer innehålla presentationer, workshops och produktdemonstrationer inom Fiberoptik, RF/5G, HFC, Metro, Access och Avionics. Du kan lära av VIAVI´s experter som delar kunskap om bästa praxis, erfarenheter från specifika kundprojekt och gör demonstrationer hur bra testrutiner kan eliminera problem snabbt och effektivt. I tillägg kommer det finnas nätverkssessioner där du kan ställa frågor till experter om era specifika utmaningar samt delta i vår onlinefrågesport. Du kan också träffa VIAVI och återförsäljare i Expo´n för att få ytterligare information både om det som tagits upp och om andra saker som inte fått plats.

 

Registrering VIAVI dagarna vecka ett 14-16 april
Registrering VIAVI dagarna vecka två 21-23 april
Registrering VIAVI dagarna vecka tre 28-30 April

 

I år finns även möjligheten att ta en första titt på nya och spännande produkter:

Den helt nya Optimeter för FTTH (Fiber till hemmet) test och verifikation

SmartPocket v2 nygammal familj med optiska sändare och mottagare

ONA-1000 400G fälttestare

NSC-100 för Fiber, Koppar och WiFi nät

Mångsidiga ONA-800, komplett mobilsite testare som kombinerar RF, Fiber & CAA

Nya unika OTDR moduler och ett ännu bättre användargränssnitt

 

För första gången blir det presentationer som handlar om "RF Vision Antenna Alignment Tool" och verksamhetskritisk radiokommunikation.

Till sist, hör mer om hur StrataSync kan vara en viktig del av ert instrument och tekniker ekosystem. StratSync hjälper företag runt om i världen att driva metodutveckling som möjliggör systematisk testning för ökad effektivitet som därmed ger sänkta kostnader och nöjdare kunder. Exempel på detta är korrekt installation, felavhjälpning vid första försöket och effektivare instrumentadministration.